Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2016 20:33 - За да се класира България на Световното
Автор: therainss Категория: Забавление   
Прочетен: 811 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.09.2016 21:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тази вечер националният отбор на България по футбол ще стартира участието си в световните квалификации за Мондиал 2018. Първият ни двубой ще бъде срещу Люксембург и на пресконференция преди мача селекционерът Ивайло Петев и двама от футболистите побързаха да се застраховат от евентуална издънка с уговорката, че това е тежък съперник. ЛЮКСЕМБУРГ, ПО ДЯВОЛИТЕ!!! Да кажеш, че е тежък съперник, е все едно да твърдиш, че мравката е слон. И ако тука ни е страх, как ли ще подходим срещу останалите съперници в групата?
Да напушим холандците? То е все едно българина с ракия да го напоиш - по-силен става. 
Французите пък можем да ги бием само с Емо Костадинов в състава, но човекът наскоро навърши 49 години, а на тази възраст комай само Златан Ибрахимович ще е способен да вкарва голове в професионалния футбол. 
И като споменахме Ибрахимович, та и с Швеция сме в една група. Вярно, него няма да го има в състава, но през годините шведите някакси винаги успяват да бъдат много ефективни в атака срещу нас. Много, много ефективни... Болезнено ефективни. 
Беларус пък е откровено футболно джудже, но и ние отдавна не сме Гъливер, тъй че не можем да бъдем спокойни и там. 

Обаче решение на проблема с националния отбор по футбол и слабата му форма има. Само трябва да бъдат направени няколко малки, но значими стъпки:

- Халфовата линия да бъде изградена от ансамбъла пи художествена гимнастика. В момента тези момичета са единствените родни спортисти, показващи колективен дух. Единствената опасност е Боби Михайлов да поиска да се ожени за тях, но пък така поне най-сетне ще видим някаква заинтересованост от страна на ръководството на БФС към случващото се в представителния ни тим. 

- Дузпите ни да ги изпълнява Бойко Борисов. Както знаем, на него съдиите му позволяват да бие, докато вкара. А на Ивелин Попов - не, и това е една от трагедиите на родната ритнитопка, щото Попето не е точно голям дузпаджия, ама колегите му от състава пък са още по-неголеми дузпаджии. И играчи. 

- Ники Михайлов да стане централен нападател. Очевидно не е вратар и е удивително защо още го мъчат на този пост. Вярно, и като лидер на атаката може да не го бива, но в националния така или иначе от Бербатов насам за тази работа никой не го бива. Длъжни сме да пробваме всякакви възможности. Щом пратихме Бареков в Европарламента, значи всякакви експерименти са ни простени.

- Христо Стоичков да поеме отдел "Връзки с обществеността". Изведнъж напрежението около националния тим, пораждано от медийните критики, ще изчезне. А може и самите медии да изчезнат. Или поне няма да смеят да снимат, така и ние няма да виждаме каква е реалната ситуация в отбора и да се червим от срам. 

- Гриша Ганчев да купи правата върху името "Испания" и да го подари на БФС. Така ще се сдобием с още по-славна футболна история, а и за Владо Стоянов ще е вече съвсем естествено да осъществи трансфер в "Барселона" и да предизвика истерия у Кристиано Роналдо. Лошото е, че испанците са в една група с Италия, та и там ще ни е тежко, но то на нас при всички положения ни е тежко. Ще пуснем Валери Божинов срещу тях и като изпопадат от смях, че още е национал, ще се възползваме. 






Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: therainss
Категория: Забавление
Прочетен: 969903
Постинги: 351
Коментари: 1365
Гласове: 1690
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930