Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2016 08:12 - Има правила, бе, господа от БФС
Автор: therainss Категория: Спорт   
Прочетен: 2363 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 06.01.2016 08:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Aма тия в БФС вярно са големи михлюзи! 
Едно време Батето, мир на праха му, като го питаха: "Кой ще стане шампион?", читосърдечно отговаряше: "Не съм решил още" и журналистите се засмиваха, все едно вярваха, че е шега. А сегашните му наследници мишкуват и мълчат като партизани на разпит и хем уж следват правилника, хем не смеят да се съобразят с него и да изхвърлят "Литекс" от  "А"-група заради действията на Стойчо Стоилов на мача с  "Левски", а назначават специална комисия, която да реши как е правилно да бъде постъпено. Самата тя заема някакво становище, с което, както се оказва впоследствие, изпълкомът има право да се съгласи или да не се съгласи и пак установяваме, че са изхарчени пари за едно излишно нещо.
Дето се вика, цялата държава е такава и нали казват: "Каквато ни държавата, такъв ни и футболът", ама не е баш така, щото ако тая логика беше вярна, добре устроени страни като Люксембург и ония от Скандинавския полуостров щяха да са световни сили, а редовни напоследък участници на световни първенства като Коста Рика, Еквадор и някои други щяха да гледат Мондиалите през крив макарон. 
Пък споменатата комисия, както се оказа, вече е взела решение, но няма намерение да го обяви пред обществеността. Щяла да го каже на Изпълкома, пък той да решава оттам нататък какво ще се случва. Явяват ми се едни подозрения, че комисията не ще да казва какво е решила, щото докато становището тъне в мистерия, може да се появят отнякъде едни средства за едни хора, които да наклонят везните в желаната посока, а за тая работа е нужна известна доза задкулисие.
Има си правилник, бе, господа! Всичко друго са глупости, предизвикващи подозрения. Още подозрения, де, що то всякакви такива спрямо вас отдавна си има. Особено с оглед на факта, че президентът Боби Михайлов открай време парадира с огромната си близост с доскорошния президент на УЕФА Мишел Платини и даже под неговото мъдро наставничество се издигна бая в тая организация. Да е жив и здрав! Но всички знаем какво стана с Платини тия дни...
В добавка. На една скорошна пресконференция Боби Михайлов гордо заяви, че никога не е абдикирал (явно се има за цар), като даде за пример кариерата си в националния отбор. Рече: "Бил съм национал и капитан, бил съм вратар, а това не е много лесен пост". Вярно беше вратар, добър при това, макар да не игра за голям отбор в чужбина, а само за малки отборчета, което си е несправедливост. Ама че като капитан на националния не е абдикирал, не е вярно. На световното в САЩ в мача срещу Швеция, когато Кенет Андерсон, Томас Бролин и някои други му "посетиха" вратата четири пъти за едно полувреме, Боби хич не излезе за второто. И така Пламен Николов се превърна в единствения страж на оня форум, който е играл, без да допусне гол.


Тагове:   футбол,   михайлов,   бфс,   комисия,   Литекс,


Гласувай:
6



1. getmans1 - Вярно, голяма тъпня е това за дър...
06.01.2016 09:55
Вярно, голяма тъпня е това за държавата и футбола, и универсално оправдание за далаверата.
Но ако погледнем честно, това което направи Литекс трябваше да се случи преди години.
цитирай
2. therainss - Може би си прав
07.01.2016 19:16
Но не ти ли се струва, че крадецът вика: "Дръжте крадеца". В периодите на Стоилов и като футболист, и като ръководител, десетки, ако не и стотици откровени съдийски "тесли" са били в полза на "Литекс" и тогава не съм го виждал да се възмущава от несправедливостите. Което важи и за други хора в други отбори, де.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: therainss
Категория: Забавление
Прочетен: 970164
Постинги: 351
Коментари: 1365
Гласове: 1690
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930