Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2016 13:45 - Какво казаха след мача?
Автор: therainss Категория: Забавление   
Прочетен: 1013 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 26.03.2016 13:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 След снощната гръмка победа на България над Португалия с разбиващото 1:0 насред огромния мегаполис Лейрия, дал на света чудесното отборче "Униао" (само да се намери някой руски милиардер да го купи, и ще видите как мачка наред), с чудесния си репортерски нюх моя милост се добра до онези изказвания на известни личности от футбола и от спорта като цяло, които нито една друга родна медия не цитира, най-вече от несигурност дали собственикът на всички медии у нас Делян Пеевски ще одобри изказванията:

Пламен Константинов: "На Владо Стоянов ще му пратя повиквателна. Така добре ползва ръцете си, че сам по себе си може да бъде цял волейболен състав, без нужда от още петима край него" 

Димитър Пенев: "Добре, че бяха Владо вратаря и онова тъмното момче, дето вкара"  

Николай Бодуров: "Чаках подходяща асистенция от Роналдо, за да си забия автогол. Но той искаше цялата слава за себе си" 

Валери Божинов: "Аз когато играх в Португалия за "Спортинг"... Абе, колко играх, е спорно, ама поне бях там" 

Кристиано Роналдо: "Тоя Марселиньо прекалено много усилия положи за един гол в контролна среща. Аз в подобна ситуация бих паднал за дузпа. Е, не че щях да я вкарам, ако Владо Стоянов е на вратата" 

Лео Меси: "Вече съм фен на Владо Стоянов. Даже ще му подаря едната си "Златна топка". Пак ще си имам повече, отколкото Кристиано"

Янис Карабельов:  "Приех повиквателната от Петев, само за да ме видят в Португалия и да си уредя трансфер я в "Маритимо", я в "Рио Аве". Но той не ми даде шанс поне да потичам по терена"

Ивайло Петев: "Много е добър тоя Марселиньо, бе! Ще ходатайствам да натурализираме още двайсетина бразилци" 

Фернандо Сантош: "Ще успокоя Кристиано с думите на олимпийския принцип - "Важно е участието, не представянето" 

Красен Кралев: "Все казват, че каквато ни е държавата, такъв ни е и футболът. Тази победа доказва, че ГЕРБ управлява добре" 

Георги Глушков: "Досега винаги се успокоявах, че не само баскетболът ни е западнал, а и футбола. Сега и това не върви да кажа. Дано поне паднат от Македония" 

Николай Михайлов: "Ако аз бях на вратата, щяхме да загубим мача. Но спечелихме, защото не играх. Ето как благодарение на мен българският футбол прогресира. Не мога да разбера защо все ме критикуват" 



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: therainss
Категория: Забавление
Прочетен: 969301
Постинги: 351
Коментари: 1365
Гласове: 1690
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930