Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2010 14:28 - Много тъп материал
Автор: therainss Категория: Забавление   
Прочетен: 673 Коментари: 0 Гласове:
2



В спанака имало желязо... Ха сега де! Как е възможно, та нали, ако е вярно, то, като ям спанак, бих си счупил зъбите?! Пък и, ако събера няколко кила спанак и отида да го продам в пункт за изкупуване на метали, със сигурност няма да ми го купят. Нито за желязо, нито за цветен метал, макар че е зелен. Според мен цялата тая работа е конспирация, измислена от създателите на Попай Моряка - за да си пробутват продукцията. Олиф Ойл е грозна. Не разбирам защо с Бруто толкова се карат и бият за нея.

 На Дядо Коледа дали е подходящо да му казвам на галено "Дядо Кольо" и, след като се твърди, че всъщност белобрадият старец е Свети Никола, какъв хонорар е взел той от една световноизвестна марка напитки, за да използват и наложат образа му през 30-те години на миналия век? И защо се появява на Коледа с подаръци, а веднъж не е дошъл на именния си ден - шести декември, с бутилка бяло вино, за да почерпи?

 Има ли негри-албиноси? И как ли изглеждат? Дали са дискриминирани по някакъв начин в жизнената си среда и чувстват ли специални, защото са различни? Дали, щом САЩ е нещо като еталон за поведение и устройство на нашите държавници, то, подобно на тамошното "афро-американец", тук някой ден депутатите няма да гласуват закон, според който не само "циганин", но и "ром" става обидна дума (на едноименната алкохолна напитка ще се измисли друго название) и ще бъде заменена в речника от, да речем, "индо-българин"?

 Най-хубавите жени са в България. Даже грозните чужденки, които идват да живеят тук, изведнъж се разкрасяват, а при Българките, заминаващи в чужбина, се наблюдава обратният ефект. Ама всъщност не, защото, където и да отидат, те са си все у нас, нали в края на краищата "България е там, където има дори един Българин". Само в изключителни случаи тази България се нарича Македония, но това е недоразумение, което, надявам се, един ден ще бъде поправено.

 "Хората на кръстопът не пикаят, ние държава сме направили". Даже си пикаем в нея, сиреч - на кръстопът. Ама това не значи, че не сме хора. Пък и това изкакзване показва едно неуважение към труда, положен от кан Аспарух и хората му, които в крайна сметка сигурно са имали причини да се заселят точно тук, едва ли единствената им цел е била да са трън в задника на Източната Римска империя (позната в нашите учебници по история, кой знае защо, като Византия).

 Има ли прераждане? Има ли задгробен живот? Ако едното е факт, то изключва ли другото, или го потвърждава? Защо в един свят, който има претенции за "цивилизован" и "глобализиран" толкова много различни култури и религии имат различни тези по тези въпроси на коя версия да вярваме? Можем ли обетивно да твърдим, че "Мис Вселена" е най-красивата жена във Вселената, след като на този конкурс се допускат участнички само от една планета, и то доста спорна като начин на съществуване?!

 Толкова ли е страшно човек да е бил агент на ДС? В онези времена, в онзи строй... Та каква е гаранцията, че след 20 години нещата няма да се променят и примерно не започнат да вадят досиетата на тези, които две десетилетия по-рано (т.е. в настоящия момент) са били, да речем, членове на (примерно) ГЕРБ, не ги посочат с пръст като "лошите" и няма да започнат да ги обвиняват и за изригването на онзи исландски вулкан със сложното име? А цялата история с този вулкан, параноично погледнато, сигурно е някоя конспирация на ЕС, с цел да прецака авиокомпаниите, за да усетят още по-силно т.нар световна финансова криза.

 Бареков и Милен Цветков сравнително по едно и също време се оттеглиха от конкуретните сутрешни блокове и започнаха да се вихрят в интернет. Тук нещата се обърнаха - сравнително дипломатичният Николай взе да го раздава скандалджия, а вечно сприхавият и заядлив негов колега Милен престана да вдига толкова много шум, колкото сме свикнали... Как и защо се случи това? Не чакайте отговор от мен, и аз това питам!

 Силикон (не само в бюста, а къде ли не вече, даже в устните, като в отделни случаи е трудно да се прецени даже кой от двата чифта точно е срамният). Десет хилядарки, двайсет хилядарки... Подарък от милото по случай...някакъв си повод, най-често за удоволствие на жълтата преса и лайфстайл рубриките в някои уж сериозни медии. Иначе се намираме във времена на серизна финансова криза... Аз се страхувам да използвам силикон даже за лепене, че не е евтин, а те... И как в редица медии опасността от спукване продуктите на някаква си френска силиконова фирма се превърна във водеща тема, сигурно за да се подразни Цветан Цветанов и той да започне още по-продуктивни операции (скоро се очаква акция "драскачите", да се готвят всички форумци и журналисти, които са си позволили по един или друг начин да не се възхищават на правителството).
 
 Наклонената кула в Пиза си е съвсем изправена. Просто никой не я е виждал трезвен. Да, съгласен съм, че това не е най-умната теория на света, но и в нея се открива известна логика, ако се замисли човек. Пък и те предупредих, че материалът е много тъп, така че недей да ми се сърдиш!
 


Тагове:   Много,   материал,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: therainss
Категория: Забавление
Прочетен: 969271
Постинги: 351
Коментари: 1365
Гласове: 1690
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930