Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2016 20:25 - Алоуу енергото ли е?
Автор: therainss Категория: Други   
Прочетен: 811 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.08.2016 20:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 "- Aлоуу, енергото ли е? 
- Не, господине, тук е ВиК. 
- Нищо, и на вас да ви е*а майката" 

И те така. Всичките псувни си заслужават. Че и бой, и е*ане. Поне тия от EVN със сигурност. И не редовите служители, които като всеки отруден българин са си дали задниците под наем, за да си изкарат хляба, работейки това, което умеят, а ония - висшестоящите. Само реват, че трябва потребителите да плащат по-високи сметки, че работели едва ли не на загуба, едва ли не доставят енергия благотворително. Фискалните им бонове са дълги като ленти за художествена гимнастика, скоро и такса "хартия" може да добавят, а качеството на продукцията - все едно на цар Киро алкохола. 
Мине се, не мине - цък - токов удар. По десетина пъти дневно, и то ежедневно. За част от секундата, разбира се, та да бъдат създадени всички необходими условия на домашната техника да "изгърми". 
Абе, ей, нещастници, вие в кой свят живеете?! И наясно ли сте, че за един редови български гражданин покупката дори на един нов телевизор, да не говорим за по-скъпа продукция, е равносилна на лишения? И че човекът, който редовно си плаща нереално раздутите ви сметки, заслужава насреща да получава това, за което си е дал парите. А не вкарване в допълнителни разходи и хабене на нерви. 
Да си монополист е сладко, затова си го позволяват. Крайно време е държавата да осигури условия на реална конкуренция и в този сектор, както стоят нещата с мобилните оператори, интернет услугите и т. н. Да имаш право и възможност на избор, фирмите по този начин да бъдат принудени от обстоятелствата да подобряват услугите си, борейки се за всеки клиент. Защото някой ден, някой изтрещял от простотиите българин ще проникне въоръжен в някое ведомство и после ще слушаме либерални изказвания как "не е това начинът в една демократична европейска държава в XXI в.". Ама ще е късно. 
Може да ви се вижда пресилено, но не е чак толкова назад периода, в който хората масово се самозапалваха. А ГЕРБ, сякаш за подигравка, още в следващата си предизборна кампания радаваше като част от агитационните си материали... кибрити с логото на партията. 



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: therainss
Категория: Забавление
Прочетен: 969693
Постинги: 351
Коментари: 1365
Гласове: 1690
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930