Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2016 08:43 - Денят се познава по заранта
Автор: therainss Категория: Други   
Прочетен: 1736 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.01.2016 09:26


 Ако е вярно, че денят се познава по заранта, то е логично и годината да се познава по началото й. А това на 2016-а хич не е обещаващо. Бежанци, явно зажаднели не за храна, дрехи, дом или мир, а за... секс, се прежалиха да посегнат на германки, които по целия свят са известни не точно със сексапила си. Възмножно е баба ти Меркел с тая идея да ги е пуснала в страната си хората, надявайки се на нещо за себе си, ама нея за да я онодиш, се иска поне 1 промил алкохол, даже е малко ("Не съм си лягал до грозна жена, но съм се събуждал до една-две"), а ислямът* май забранява употребата му, тъй поне съм чувал. Пък председателят на БХК, как му беше името, окачестви това като "просто хулиганска проява на пренебрежимо малък брой хора". Да му минат през задника същия пренебрежимо малък брой хора със същата хулиганска проява, да го видим дали ще пее същата песен!
Ама германците все ще се оправят с тия, дето се опитаха насилствено да им "оправят" жените**, не ги мисля много. У нас нещата не са наред, пък ние не сме от най-оправните в последно време, има-няма към 700 години. Зимата пак ни "изненада", като заснежи и заледи пътищата из страната, което много помогна за популярността на Лиляна Павлова. Кажи-речи всеки шофьор я споменаваше, барабар с родата до девето коляно. Някои даже заснеха клипове, показващи състоянието на винетните пътища, придружени с коментари, на каквито едно време Стоичков учеше целия свят. По-спокойно, бе, хора, пролетта ще го стопи! Снегът, де, не Стоичков.
А към собственика на модна къща "Агресия" някой прояви смъртоносна агресия. Кметът на Бистрица, където живееше бизнесменът, обяви убийството за "аматьорско". Интересно ми е само откъде тоя човек се извъди такъв разбирач по такива тясно специализирани действия, пък и вярно да е, от това умъртвяването на човека не е станало по-малко смъртоносно. Ама на тия от ГЕРБ адекватността в изказванията им след убийства е всеизвестна. Още помним репликата на премиера за кучето и пържолките. Кметът, впрочем, е бивш футболист на местния тим "Витоша" ("бистришките тигри"), където се подвизава като играч и Бойко Борисов. Явно само политически образовани хора ритат в тая формация. Вие обаче се кръстете, които са вярващи, де, че на мен всяко такова убийство направо ми свива тестисите от страх да не се върнем в 90-те, когато се гърмяха за "добър ден", където им падне! Щото у нас еволюцията явно е решила да тръгва в обратен ред, та това десетилетие е доста близко...
Предстоят и някои важни събития през тая година. Например олимпийските игри, от които се вълнува целия свят, както и президентските избори у нас, за които на малцина им пука даже в България. За Олимпиадата нашите надежди пак са в по-голямо количество, отколкото реалните ни възможности, ама това, че ще се провеждат в страната, чийто президент е "нашата" Дилма Русеф, може да ни е на кадем. То и без това само родните репортери още я превъзнасят като голям държавник, бразилците вече масово гледат на нея като  български шофьор на Лиляна Павлова. И пак на принципа "Денят се познава по заранта", за спорта може и да бъдем умерени оптимисти. Гришо записа победа в първия си мач за годината (първа срещу Жил Симон, от петия опит), Радослав Янков продължава да ги троши в Световната купа по сноуборд... но пък волейболистите отпаднаха от олимпийските квалификации, а "А"-група е на път да остане с по-малко отбори, отколкото би имало в първенството на Ватикана, ако някога бъде оформено такова (сегашният папа е голям фен на футбола, та оттам ми хрумна, че е възможно).
За президентските избори въпросът е само ще реши ли Бойко Борисов да си попълни колекцията от високи постове, или ще реши да издигне някой друг. Щото когото и да издигне, вероятно ще спечели. Дето се вика, и магаре да посочи Бойко за подходящ държавен глава, и за него ще гласуват симпатизантите му. Даже преди пет години тъкмо така се получи.

* Споменаването на тая дума напоследък не е много здравословно. Значи ако нещо стане с мен, да знаете, че е редно всички да си напишете по профилите "Je suis therainss" и да си сложите на снимките моя образ на преден план.

* *Впрочем, що само жените? Това хич не е задължително. Нали я знаете тази история, дето едни бандити нахлули на някаква изложба и изкрещяли: "Лягайте по пода! Сега ще пребием жените и ще изнасилим мъжете!". Една плахо се обадила: "Не искате ли да кажете, че ще пребиете мъжете и ще изнасилите жените?", а един от художниците, тип с розова коса и впити панталони, рекъл: "Остави ги момчетата, маа, ти ли ще ги учиш?!"


Тагове:   Денят,   заранта,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: therainss
Категория: Забавление
Прочетен: 965959
Постинги: 351
Коментари: 1365
Гласове: 1690
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031