Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2016 06:05 - Възможните кандидатури на ГЕРБ
Автор: therainss Категория: Забавление   
Прочетен: 1484 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 05.08.2016 06:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Президентските избори и президентската институция у нас като цяло са по-безсмислени и от участието на националния ни отбор по футбол в последните евопейски квалификации, ама след като ги има и за тях биват харчени бая народни пари (нищо, че заради Тройната коалиция и Орешарски пари в държавата няма, както обича да обяснява Бойко, докато обикаля страната с хеликоптер, за да реже ленти на  всичко, което се води строителен обект), можем да си позволим да си изказваме личните мнения, докато все още разполагаме с Конституция, която разрешава това. 
Та, след като БСП обяви шестте си кандидатури (имената им нямат значение, "червеният" електорат така или иначе никога не гласува за личности, а по навик), време е ГЕРБ да поразмърда най-дефицитния си елемент, а именно мозъчния тръст, и да се спре на някой измежду следните си, най-видни представители:

ЦВЕТАН ЦВЕТНОВ - Не, че разполага с кой знае какви количества чар и/или интелект, ама Плевнелиев да не би пък да пращи от тях?! А и навремето Борисов каза, че и магаре да издигне за президент, и то ще спечели. Време е да номинира Цецо, което е почти същото, и да провери тази теория! 

ЦЕЦКА ЦАЧЕВА - Едно от лицата на партията. Е, някои се бъзикат, че била доказателство на пословицата "Не всичко, което има бузи, е лице", но това са просто злобни подмятания. 

ДИМИТЪР НИКОЛОВ - Кмет, имащ претенции, че е превърнал Бургас в най-добрия град за живеене в България. Дойде ли му времето да превърне и самата България в най-добрата държава за живеене в света? Може би да, само дето има една малка пречка - това отдавна не е държава. 

ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ - Ако преговорите на АБВ с БСП нещо се провалят, герберите спокойно могат да поканят Първанов за своя кандидатура. Все ми се струва, че той е готов да се коалира с всичко живо, само и само да му бъде предоставен шанса да се върне на "Дондуков" 2. За доброто на България, разбира се, а не за придобиване на съмнителни имоти, водещи се на хора от семейството му. 

ИРИНА БОКОВА - Не за друго, ами нямам търпение да видя какви ще ги надроби Евгений Михайлов в този случай! И след като едната партия - пряка наследница на БКП не се сети за Бокова, другото отроче на комунистическата диктатура, а именно ГЕРБ, би следвало да го направи, особено ако в крайна сметка се окаже, че огромните й шансове да оглави ООН не са чак толкова огромни. 

БОЙКО БОРИСОВ - Интересен човек. Винаги се заяжда с другите партии, най-вече с БСП, че било недостойно да издигат други хора за кандидат-президенти, освен лидерите си, а самият той, който е партиен лидер, никога не се кандидатира. Разбира се, при него приказките и действията често са в противовес. Но пък хората очевидно обожават това му качество. И всяко друго. Въобще той е перфектен,  а Меркел очевидно го харесва. Пък Меркел е пример за велик политик. Питайте жертвите на прехвалената й либерална политика в Германия! 


Тагове:   бсп,   избори,   герб,   президент,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Каквато и кандидатура на издигне ГЕРБ,
05.08.2016 08:41
ще спечели.

От дърветата не виждате гората. 97 % от собствеността в България е вече в частни ръце. Тези собственици никога няма да станат социалисти и да гласуват за пратията на маргинала, лумпена и простака БСП.

БСП чисто и просто няма ЕЛЕКТОРАТ. Това трябва да е ясно на всички! Околко президентските избори няма никаква интрига. Изходът е повече от ясен!
цитирай
2. therainss - Мен ако питаш
05.08.2016 09:01
Над 90% от членовете на каквито и да било партии у нас са маргинали, лумпени и простаци. Да ти харесва твои лидери да бъдат хора като партийните председатели у нас, говори точно за подобен характер. А пък отделно от това, в БСП е пълно с хора, които са бая едри частници, тъй че може да се поспори по темата дали подобни хора биха гласували за тази "лява" организация.
цитирай
3. syrmaepon - Бих се учудила ако Борисов се кан...
05.08.2016 11:15
Бих се учудила ако Борисов се кандидатира имено защото президентът не разполага с кой знае каква власт, освен ако не е решил да се пенсионира. Но по-добре не, защото не виждам алтернатива, независимо дали това ми харесва или не.
цитирай
4. therainss - Е, ако Борисов се кандидатира и спечели...
07.08.2016 12:16
Да не мислиш, че ще позволи да му задушат властовите ресурси? В тази държава и въобщев този свят е пълно с хора, които официално дори не заемат ключови постове, и пак имат огромна власт. Но истината е, че Борисов няма топки да се включи в тази надпревара. Той като цяло няма нищо мъжкарско в характера, а само във външния вид. Но външния вид не играе роля при вземането на добри (или лоши) управленски решения.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: therainss
Категория: Забавление
Прочетен: 966716
Постинги: 351
Коментари: 1365
Гласове: 1690
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930